Sister Circle & Cacao Ceremonie - Binkie 30-03

Sister Circle & Cacao Ceremonie - Binkie 30-03

Lieve Sister, heb je zin in een warm bad van Sisterhood, dan ben je van harte welkom op deze heerlijke, hart gedragen ceremonie. 

Binkie zal deze dag vullen met meditatie, soundhealing, cacao & sharing. De cacao zorgt er voor dat de muziek nog meer binnenkomt. Ze zal afstemmen op het energieveld van de groep en geeft ruimte aan wat opkomt tijdens een Healing Ceremony. Haar muziek zal een combinatie zijn van singing bowls, gong, zang/ klanken en handpan.

Een cacao ceremonie nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het zorgt voor een verbeterde doorbloeding naar je hersenen. Dit kalmeert en brengt helderheid en het geeft je immuunsysteem een enorme boost. Bepaalde deeltjes in de cacao zorgen voor het stromen van geluk. De cacao die wordt gebruikt is van biologische oorsprong en van boeren die goed ondersteund worden.

Ter info: Het elixer is volkomen veilig en heeft geen hallucinogeen effect. Wil je liever meedoen zonder cacao, dan mag dat natuurlijk ook. Lees meer

Evenement-informatie

Starttijd 30-03-2024, 10:30
Eindtijd 30-03-2024, 13:30
Prijs per persoon €55.00
Locatie Terwolde - De Verwondering