Sister Circle & Cacao Ceremonie - Binkie 30-03

Sister_circlel_banner_BT Sister Circle & Cacao Ceremonie-Binkie 30-03 - Bewustzijnstheater

Lieve Sister, heb je zin in een warm bad van Sisterhood, dan ben je van harte welkom op deze heerlijke, hart gedragen ceremonie. 

Binkie zal deze dag vullen met meditatie, soundhealing, cacao & sharing. De cacao zorgt er voor dat de muziek nog meer binnenkomt. Ze zal afstemmen op het energieveld van de groep en geeft ruimte aan wat opkomt tijdens een Healing Ceremony. Haar muziek zal een combinatie zijn van singing bowls, gong, zang/ klanken en handpan.

Over Cacao
Een cacao ceremonie nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het zorgt voor een verbeterde doorbloeding naar je hersenen. Dit kalmeert en brengt helderheid en het geeft je immuunsysteem een enorme boost. Bepaalde deeltjes in de cacao zorgen voor het stromen van geluk. Het wordt daarom ook wel de goddelijke plant genoemd. Er wordt geen suiker gebruikt in de de elixer, zodat je echt contact kan maken met de plant en de smaak van pure cacao. De drank is daardoor sterk, maar heel rijk in smaak. De cacao die wordt gebruikt is van biologische oorsprong en van boeren die goed ondersteund worden. Ter info: Het elixer is volkomen veilig en heeft geen hallucinogeen effect. 

Programma
10.00 ontvangst
10.30 start, meditatie & sharing
11.15 cacao
11.45 sound healing
12:45 sharing & more
13:30 afsluiting

Meenemen
Voor dit event raden we aan om soepele kleding te dragen. Je mag een (yoga)matje, een lekkere omslagdoek of dekentje meenemen; deze zijn ook op de locatie aanwezig. Een schapenvachtje of meditatiestoeltje kan je ook altijd meenemen als je dat fijn vindt. Mobiele telefoons graag uit ;)

Drink genoeg water of thee tijdens en na de ceremonie om hoofdpijn te voorkomen. Cacao heeft een ontgiftend effect dat bij ceremonies soms over het hoofd wordt gezien. Water kan het effect verhelderen, openen en ontgiften.

Door wie? Binkie