20200803 144904

 

Yvonne van der Elburg is gelukkige eigenaar van het Bewustzijnstheater. Haar doel is om mensen te laten ervaren dat bewustwording kan helpen om fijner in het leven te staan.

Kom luisteren naar mooie muziek, geniet van ceremonies, healing cirkels, yogasessies, boeklezingen en meer. Gun jezelf een moment van bezinning en ontdek wie je werkelijk bent en wat echt belangrijk voor jou is. Grote kans dat het jouw leven meer betekenis zal geven.

Heden zijn er talloze methodes om bewustwording te ervaren en te stimuleren. Nederland telt vele professionals op dit gebied, vaak werkzaam op kleine ‘eilandjes’. Het Bewustzijnstheater ondersteunt deze professionals door met hen samen te werken. Hierdoor kunnen meer mensen bereikt worden en werken we collectief aan hetzelfde doel.

“Wij zijn als de vleugels van een vogel, we kunnen alleen vliegen als we dicht bij elkaar blijven” - Rumi

Samenwerken met het Bewustzijnstheater?
- laat weten wat je bij ons wilt doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- wij kijken of jouw voorstel in ons programma past
- bij akkoord plannen we in overleg een datum en bepalen de ticketprijs
- jjj en jouw evenement worden vermeld op onze website
- je wordt meegenomen in alle PR-uitingen
- wij regelen de ticketverkoop via onze site
- je kunt gebruik maken van onze muziekinstallatie, stoelen, yogamatten, meditatiekussens en plaids. Deze hoef je dus niet zelf mee te nemen
- in overleg ondersteunen wij jou op de dag van het evenement met het ontvangen van de deelnemers en het serveren van koffie/thee
- samen bespreken we welk bedrag je kunt factureren

Worden er te weinig tickets verkocht, dan blijkt het evenement [nog] niet bij ons te passen en gaat deze niet door. Eventueel bestelde tickets worden terugbetaald aan de deelnemers. Er wordt jou verder niets in rekening gebracht.