20200803 144904

Yvonne van der Elburg is gelukkige eigenaar van het Bewustzijnstheater. Haar doel is om mensen te laten ervaren dat bewustwording kan helpen om fijner in het leven te staan. Door te ontdekken wie je werkelijk bent en te doen wat echt belangrijk voor jou is, krijgt het leven vaak meer betekenis.

Het Bewustzijnstheater programmeert in samenwerking met anderen diverse ‘belevingen’ op het gebied van bewustwording. Het biedt mogelijkheden om je te leren verbinden met je allerdiepste weten. Zo kun je stapje voor stapje ontdekken wat de zingeving van jouw leven is.

Heden zijn er talloze methodes om bewustwording te ervaren en te stimuleren. Nederland telt vele professionals op dit gebied, vaak werkzaam op kleine ‘eilandjes’. Het Bewustzijnstheater ondersteunt deze professionals door zich met hen te verbinden. Hierdoor kunnen meer mensen bereikt worden en werken we collectief aan hetzelfde doel. Immers, de beste versie van jezelf, maakt de wereld net iets mooier.

Samenwerken met het Bewustzijnstheater?
- laat weten wat je bij ons zou willen doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- wij kijken of jouw voorstel in ons programma past
- bij akkoord plannen we in overleg een datum en bepalen de ticketprijs
- jjj en de ‘beleving’ worden vermeld op onze website
- je wordt meegenomen in alle PR-uitingen
- wij regelen de ticketverkoop via onze site
- je kunt gebruik maken van onze muziekinstallatie, stoelen, yogamatten, meditatiekussens en plaids. Deze hoef je dus niet zelf mee te nemen.
- in overleg ondersteunen wij jou op de dag van de ‘beleving’ met het ontvangen van de deelnemers en het serveren van koffie/thee.
- samen bespreken we vooraf welk bedrag je kunt factureren

Worden er te weinig tickets verkocht, dan blijkt de ‘beleving’ [nog] niet bij ons te passen en gaat deze niet door. Eventueel bestelde tickets worden terugbetaald aan de deelnemers. Er wordt jou verder niets in rekening gebracht. 

Binnenkort in het Bewustzijnstheater