Ohmpunctuur team vierkantOhm Punctuur - Sound Healing

Sound Healing Circle

Alle sound healers zijn opgeleid door Peter J. Gouw, oprichter van Ohmpunctuur Academy. Hij werkt al ruim 35 jaar als sound healer. Hij heeft de kracht van resonantie en het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en welzijn samengebracht in een unieke methode: de Ohmpunctuur Sound Healing.

De groep maakt inzichtelijk hoe energie en frequenties werken, zij laten het je ervaren door de kracht van klank. De kracht van resonantie begint in deze tijd telkens meer gezien en gehoord te worden. Wetenschappers en mystici beweerden al honderd(en) jaren geleden dat klank het medicijn van de toekomst zou worden. In culturen en oudheden van minstens duizenden jaren geleden werden klank en resonantie al gebruikt door hun helende eigenschappen. Klank, mits zorgvuldig gebruikt, stimuleert het zelf-herstellend vermogen van het lichaam.

Tijdens deze sound healing worden instrumenten gebruikt als stemvorken, klankschalen, kristallen klankschalen, kristallen piramides en verschillende gongs. Daarnaast worden er ook diverse etnische instrumenten gebruikt zoals: trommels, fluiten en de hang. Ook het werken met de stem mag hierbij niet ontbreken.

 Zie ook https://ohmpunctuur.nl/