Brigid Kalkhoven images vierkantBrigid Kalkhoven

Medicijnwiel van Sun Bear

Van het hoofd naar het hart, dat is het pad dat Brigid vijftien jaar geleden is ingeslagen. Een route langs vrouwencirkels, lichaamswerk, bijen houden, uitvaartzorg, Sjamanisme, Katharenland, zweethutten, womb-work en Vision Quest, alles met het oog op het hart.

Niet zo verrassend dus dat de wegen van Peter de Haan en Brigid elkaar nu kruisen. Brigid helpt bij de praktische zaken van deze training en is aanspreekpunt gedurende de dag. Ze verzorgd daarmee de bedding waarin ieder thuis kan komen in de ruimte, in de groep, in onszelf en daarvandaan de materie in.

Naast assistentie bij holistische trainingen en ceremonies organiseert Brigid (bedrijfs)evenementen en bijzondere 1 op 1 ervaringen voor mindervaliden. Het organiseren en faciliteren van groepsactiviteiten is haar tweede natuur. Ze is nieuwsgierig naar nieuwe plekken, mensen en ervaringen en bezit de behendigheid om die schijnbaar moeiteloos te verbinden.

Alles met het oog op het hart.

Meer info via 06-41782397 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.