bewustzijnstheater beeld vierkant nelly drostNelly Drost - Yoga

Nelly Drost brengt heel graag mensen in beweging. Al jong had ze veel interesse voor allerlei sporten en elke vorm van bewegen. Ze beleefde toen vooral zelf veel plezier aan het doen.

Rond haar 16e gaf ze haar eerste sportles aan kinderen. Heel erg spannend maar zo ontzettend leuk. Naast de opleiding Z-verpleegkundige ging ze ook een Aerobic opleiding bij de AALO doen. Vanaf die periode werkte ze als verpleegkundige en gaf daarnaast sportlessen voor gymverenigingen en op sportscholen. Die periode volgde ze enorm veel opleidingen, cursussen en workshops allemaal gericht op bewegen maar wel heel divers. Van bijvoorbeeld: meer bewegen voor ouderen tot de Less Mills opleidingen. Ook volgde ze een Poweryoga opleiding. En daar begon haar passie voor Yoga.

De positieve effecten van Yoga zijn oneindig. Ze leerde haar eigen lijf beter kennen. Ze ging meer voelen wat goed voor haar is en werd zich veel bewuster van haar adem. Door Yoga leer je verbinding te maken met jezelf, leer je meer te luisteren naar je intuïtie en leer je volledig aanwezig te zijn in het hier en nu.

Deze nieuwe periode ging ze zich meer en meer verdiepen in Yoga. Er volgde workshops, trainingen en opleidingen maar nu gericht op Yoga (o.a. flowyoga trainingen bij Tonnie Goes, Masterclass Bryan Kest, David Swenson en Yin Yoga opleiding op Ibiza). Inmiddels geeft ze ruim 28 jaar bewegingslessen waarvan de laatste 19 jaar Yogalessen. Ze geniet nog elke dag van het mogen lesgeven, het contact met de mensen en het in beweging brengen zowel fysiek als mentaal. Daarbij vindt ze persoonlijke aandacht enorm belangrijk.

Zie ook: 
https://www.facebook.com/YouandYogabyNelly/
https://www.instagram.com/youbynelly/?hl=nl