binkieBinkie

Sister Circle & Cacao Ceremonie & Rite of the Womb

Veel van jullie kennen deze prachtige, wijze, liefdevolle vrouw wellicht al. Binkie is een ware lichtbrenger en volgt de weg van het hart. Ze voelt zich verbonden met de de diepe wijsheid van moeder aarde en het sjamanisme en combineert haar live muziek met yoga en stilte in events en retraites. Haar muziek is geпnspireerd door haar reizen door Zuid Amerika en sound healing. Ze heeft verschillende trainingen en opleidingen gedaan in Sjamanisme, Yin/Restorative Yoga, Meditatie, Ceremonial Cacao, Tibetaanse Healing, Sound Therapy & Muziek. 

Recensies
"Wat heb ik genoten van het samenzijn en wat heb ik intens genoten van de sound healing die Binkie gaf... De kracht en liefde van de circle was als een warm bad... Dank je wel lieve Binkie, jij mooie ziel!"

"Een heerlijke ervaring met een prachtige groep vrouwen waar je kan zijn wie je bent. Binkie schept een veld van zijn, door vooral zichzelf te zijn gedragen door liefde en vandaar uit zacht te verbinden met het hart van de vrouw, de cacao, meditatie, muziek en zang."

Zie ook: Binkie