Sound Healing Circle - Ohmpunctuur Special 19-05

Ohmpunctuur_special_7_vierkant Sound Healing Circle - Ohmpunctuur Special 19-05 - Bewustzijnstheater

Diverse sound healers van Ohmpunctuur geven een klankconcert met verschillende instrumenten. Het is helend voor het immuunsysteem: je voelt je weer energiek, positief, vol vertrouwen, ontspannen, je hoofd is rustig, je staat met beide benen goed op de grond en je pad is weer duidelijk. Laat los wat jou niet meer dient!

De Nederlandse sound healer en paragnost Peter Gouw is oprichter van Ohmpunctuur Academy. Hij leeft van jongs af aan in meerdere lagen van bewustzijn en neemt het auraveld van mensen waar. Geboren met bijzondere gaven ontdekt hij de helende werking van muziek en klank.

Hij zal vooraf aan deze Sound Healing een lezing geven over zijn boek 'Leven tussen twee werelden', waarin hij je meeneemt in zijn wereld van trilling en energie, synchroniciteit en afstemming, oude kennis en bijzondere leermeesters. Hij heeft zijn jarenlange ervaring op het gebied van muziek, resonantie, geometrie en het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en welzijn samengebracht in een unieke methode: de Ohmpunctuur Sound Healing. 

Door samen te werken met goed opgeleide sound healers geeft de (((GONG))) cirkel een hartresonantie en transformatie voor jou in het hartchakra. We zijn afgestemd met elkaar door vele instrumenten te bespelen op 432 hz.

Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van sound healing. Deze bijzondere methode maakt gebruik van het helende vermogen van zuivere resonanties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de aloude Tibetaanse klankschaal healing en de Chinese acupunctuurkennis. De acupunctuurnaalden zijn vervangen door speciale (kristallen) stemvorken met diverse frequenties die worden gecombineerd met Tibetaanse en kristallen klankschalen, kristallen piramides en planetaire en Aziatische gongs. De harmonische trillingen zorgen ervoor dat de levensenergieën makkelijker doorstromen en brengen lichaam, ziel en geest in balans. Het natuurlijk helend vermogen van de mens wordt geactiveerd.

Na afloop zingen en/of luisteren we naar mantra's en drinken gezamenlijk een kopje thee.

Door wie? Ohmpunctuur en Peter Gouw