Rite of the Womb - Binkie 30-06

Er zijn geen komende evenementen
Rite_of_the_womb_vierkant.3 Rite of the Womb - Binkie 30-06 - Bewustzijnstheater

Deze vaststaande ceremonie (rite) van de baarmoeder is helend en transformerend voor iedere vrouw die hier aan deelneemt. Laat je inwijden in dit ritueel wat over de hele wereld wordt (door)gegeven op dit moment.

We verblijven deze dag buiten in de natuur en binnen in de prachtige yurt van de Verwondering. Zij omarmt ons door haar ronde vorm als een werkelijke baarmoeder: veilig, warm en verbindend.

De collectieve vrouwenwond zit in ons allemaal, door onze cultuur, door onze voorouder-lijnen en door de patriarchale tijd die we langzaam van ons af schudden. Vaak dragen we (bewust of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven, waardoor we niet in onze volledige vrouwelijk kracht kunnen staan. Dit ritueel helpt ons daarbij, een wedergeboorte van jouw vrouwzijn wat ruimte maakt voor dat diepe krachtige weten in jou.

Het is de 13e inwijding uit de Munay Ki, herkomstig uit Zuid-Amerika. Het getal 13 is het vrouwengetal. Er zijn 13 manen in het jaar en voordat de patriarchale tijd aanbrak werd op vrijdag de 13e de godin in ons gevierd. We maken contact met de maanstand van het moment van de ceremonie en ook met het vrouwelijke element water dat ons verbindt en heelt.

Onze baarmoeder is een plek waar emoties worden opgeslagen, verbonden met het waterelement. Water staat voor beweging, passie, creatie, gevoel, sensualiteit en seksualiteit.

We gaan contact maken met jouw bekkengebied & baarmoeder of de plek van de baarmoeder als je deze niet meer hebt. Door hier bewust bij stil te staan en er heling en liefde naartoe te brengen, samen met gelijkgestemde vrouwen, is magisch. Zodat je je herinnert wie je werkelijk bent en je helemaal in je vrouwelijke zachte kracht & wijsheid mag gaan staan.

Het wordt een dag vol ceremonie en verbinding via cacao, sound healing, visualisatie, meditatie, water ceremonie, sharing & initiatie in The Rite of Womb.

De dag voor het event vragen wij je alvast af te stemmen via een klein ritueel. Info hierover wordt nog aan jou toegestuurd een paar dagen van tevoren, denk daarbij aan het noteren van de namen van je voorouders en een bad- of doucheritueel als reiniging.

Deze dag is inclusief vega lunch en snacks, met liefde bereid.

Het bedrag mag ook in 2 x betaald worden, graag even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Door wie? Binkie