Joan Tjoe images Joan Tjoe - Quantum veld

Het leven van Joan was uitdagend. De rode draad was en is ‘mijn grenzen’ aangeven en niet over me heen ‘laten lopen’. Best uitdagend als je dit niet geleerd hebt!

Na 18 jaar huwelijk met psychisch en mentaal geweld, kon ze na haar scheiding haar hart volgen.

Deuren gingen open en de weg voor spiritualiteit was gestart. Master Usui Reiki was de eerste stap om te helen en om daarna zelf trainingen te geven. Ze volgt daarna nog vele andere opleidingen, waaronder de opleiding Jassentechniek en Transforming Scan Healing bij Hans de Waard. Hans leerde haar ‘zuinig’ te zijn met haar schone energie en dat heeft ze goed in haar oren geknoopt.

Haar honger bleef zoeken naar krachtige tools en snellere manieren. Altijd met de gedachten ‘als het mij helpt, kan ik anderen helpen’.

In 2009 leerde ze gewenste intenties in te zetten om te werken in het Quantum Veld van oneindige mogelijkheden. 10 jaar later komen Roy Martina en zijn trainingen in haar leven. Quantum Connectie Hypnose hielp haar om in contact te komen met haar Quantum Zelf en Hogere Zelf. "Ik was ‘om’ en het heeft mijn hart veroverd".

Op verzoek van Roy Martina is zij in zijn Supportteam gekomen. Nu werkt ze ook samen met het team van Bridgeman Academy, ze assisteer bij de Quantum Hypnose trainingen en helpt bij het nakijken van de examenverslagen. In 2021 heeft zij Milan Somers in Luz Portugal aan Roy voorgedragen. Nu werk ze met Roy en Milan samen en daar is zij trots op.

Haar missie is een bijdrage te leveren en iets terug te doen voor een mooiere toekomstige wereld. De Jongeren zijn haar dierbaar, zij zijn onze toekomst.

Wees de verandering die je om je heen en in de wereld wilt zien en ervaren.

Zie ook https://joantjioe.com/