Nieuwjaars Healing Concert & Sound Bath met Binkie 14-01

Binkie_Bergkerk_banner Nieuwjaars Healing Concert & Sound Bath met Binkie 14-01 - Bewustzijnstheater

We gaan ons verbinden met onze dromen, onze diepste wensen, ons lichaam en onze ziel. Het wordt een heling op vele lagen voor het nieuwe jaar. 

Samen met 100 gelijkgestemden krachtige en prachtige zielen worden we meegenomen op een meditatieve & sjamanistische reis naar ons licht en kracht. Het wordt een gongbad, met klankschalen, handpannen, kristallen harp, sjamanistische sounds en hartverwarmende songs. Met zo nu en dan een meditatie of visualisatie om jouw droom of wens (nog meer) waar te maken.

Je kunt het zien als een klankmassage die jouw wezen van binnenuit uitlijnt en activeert. Jij hoeft hier niets voor te doen, alleen maar aanwezig te zijn in het moment.

De Bergkerk heeft vloerverwarming, dus kom relaxed liggen op een yogamatje o.d. en maak het jezelf comfortabel met een fijne sjaal, een deken, warme sokken en andere dingen die jou helpen om gedurende anderhalf uur een ontspannen reis te maken in overgave.

ZELF MEENEMEN:
Waterfles o.d.
Eigen matje, meditatie stoeltje of kussen, schapenvachtje
Een warm dekentje, warme sokken of sloffen

Ps. mocht je toch liever willen zitten, dan kan dat. Tijdens het kopen van jouw ticket, kun je dit onder kopje 'bericht' vermelden.

Over Binkie:
Binkie leeft vanuit haar hart. Deelt datgene wat haar blij maakt, muziek, meditatie, ceremonie met velen. Als geen ander weet ze feilloos aan te voelen wat de ruimte nodig heeft en zal ze intuïtief in-tappen op de frequentie en welke sound, meditatie of lied er nodig is om jou mee te nemen op reis naar jouw hart. Haar achtergrond is sjamanisme, Tibetaanse heling, sounds & silence.

Binkie: ‘Ik voel dat 2024 een heel bijzonder jaar gaat worden en ben zo dankbaar dat ik het jaar met een healing concert mag beginnen.

In de zomer van 2023 zag ik in een droom mijzelf in een kerk staan voor velen. Deze keer helemaal alleen om een Sound Medicine Concert te geven. Er was een gong aanwezig waar ik een paar weken eerder op gespeel had, ze heette Dark Water, die in deze droom voorbij kwam. Ze komt echt heling brengen op een heel diep niveau en past perfect bij mijn andere gong. 

Ik dacht over een jaar of 4 -5 het geld bij elkaar te kunnen verzamelen, maar ineens was de call zo groot dat ik binnen 10 dagen de duizenden euros voor deze gong bij elkaar had verzameld. Moeiteloos. En tegelijkertijd dat de gong in mijn leven kwam werd ik gebeld door Yvonne, van het Bewustzijnstheater, (die ook mijn Sister Circle van 12 november organiseert in de prachtige Yurt in Terwolde) of ik een nieuwjaars healing concert wilde geven in de Bergkerk te Deventer op 14 januari. Ik geloof dat de gong daar gehoord wil worden. Ze is bedoeld voor dit soort spaces. Een kerk, een plek van hoge vibratie, vaak gebouwd op leilijnen & krachtplekken. En in de tijd waarin we nu leven, is het mogelijk om deze kerken te gebruiken voor allerlei prachtige initiatieven en kunnen we hier samenkomen om een vortex te creëren en in ons licht en kracht gaan staan. Hoe mooi om zo het jaar te starten........

Wie doet het? Binkie