Natuurcoaching - De Poldersjamaan 02-03-24

Er zijn geen komende evenementen
Poldersjamaan_banner Natuurcoaching - De Poldersjamaan - Bewustzijnstheater

Deze leerzame en vooral leuke dag is voor zowel coaches als persoonlijk geïnteresseerden. Peter leert je hoe spirit dagelijks met ons communiceert en ons leven kan verrijken als we de boodschappen uit de natuur opmerken en begrijpen. Laat je verwonderen!

De dag bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. In de ochtend wordt het onderwerp “natuurcoaching” breed uitgelegd en doen we oefeningen waarmee we ’s middags aan de slag gaan. Wie een drum heeft, kan deze meenemen. Het is geen noodzaak, maar meer voor extra verdieping in jouw gereedschap. Heb je geen drum, geen punt! Peter neemt ratels en trommels mee, deze kun je gebruiken en zijn eventueel na afloop te koop. 

In de middag gaan we aan de slag met wat we ‘s morgens geleerd en besproken hebben en onderzoeken dit in groepjes van twee. We spelen de rollen van coach en cliënt: de cliënt heeft een vraag en samen lopen ze door een natuurlijke omgeving in stilte en in aandacht. Wanneer de cliënt door iets wordt aangetrokken, meldt deze dat aan de coach. Deze maakt hier vervolgens contact mee op spirit-niveau en onderzoekt wat deze te vertellen heeft aan de vraagsteller.

We gaan met de volgende onderwerpen aan de slag:

  1. Inleiding tot Natuurcoaching
  2. Kennismaking met Natuurlijke Elementen
  3. Praktische Oefeningen
  4. Sjamanistische Benadering
  5. Creatieve Expressie
  6. Community Building
  7. Afsluiting

Tijdens de dag is er koffie/thee en lekkers. Tevens zorgen wij voor een stevige huisgemaakte vegetarische soep met een snee brood, de rest van de lunch neem je zelf mee. 

Wie doet het? Peter de Haan