bewustzijnstheater beeld vierkant peter gouwPeter Gouw

Geometrische Sound Healing - Ohmpunctuur

Peter J. Gouw, oprichter van Ohmpunctuur Academy, werkt al ruim 35 jaar als sound healer. Hij heeft de kracht van resonantie en het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en welzijn samengebracht in een unieke methode: de Ohmpunctuur Sound Healing.

Peter maakt niet alleen inzichtelijk hoe energie en frequenties werken, hij laat het je ervaren door de kracht van klank.

De kracht van resonantie begint in deze tijd telkens meer gezien en gehoord te worden. Wetenschappers en mystici beweerden al honderd(en) jaren geleden dat Klank het medicijn van de toekomst zou worden. In culturen en oudheden van minstens duizenden jaren oud werden klank en resonantie al gebruikt wegens helende eigenschappen. Klank, mits zorgvuldig gebruikt, stimuleert het zelf-herstellend vermogen van het lichaam.

Peter J. Gouw, oprichter van Ohmpunctuur Academy, werkt al ruim 35 jaar als sound healer. Hij heeft de kracht van resonantie en het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en welzijn samengebracht in een unieke methode: de Ohmpunctuur Sound Healing. Voor deze sound healing worden instrumenten gebruikt als stemvorken, klankschalen, kristallen klankschalen, kristallen piramides en verschillende gongs. Daarnaast worden er ook diverse etnische instrumenten gebruikt zoals trommels, fluiten en de hang. Ook het werken met de stem mag hierbij niet ontbreken.

Het in 2021 verschenen boek vertelt het levensverhaal van Peter waarin de lezer wordt meegenomen in de wereld van trilling en energie, synchroniciteit en afstemming, oude kennis en bijzondere leermeesters. Te bestellen via: https://leventussentweewerelden.nl/

 Zie ook: Home - Ohmpunctuur

Binnenkort in het Bewustzijnstheater