Kalinka & Ronaldbewustzijnstheater Ambrosio kalinka

Tantrictouch-Trancedans-Soundhealingsessie

Ronald leeft al 8 jaar zijn passie in het geven van prachtige workshops die de deelnemers mee neemt op een innerlijke reis, iedere keer weer anders. Dit doet hij door middel van verbindende geblinddoekte Heart dance, Stemhealing, Cacao Ceremonie, Verbonden ademsessies en Trancedans. In het verleden heeft hij de Ademcoach en de Biodanza opleiding gevolgd, waarbij je danst vanuit je gevoel. Zijn kwaliteit is om mensen te laten verbinden van hoofd naar hart en van hart naar ziel.

Een andere passie is het geven van Soundhealingsessies, waarbij hij met prachtige inheemse instrumenten de deelnemers nog dieper kan laten zakken en alles beter kan integreren.

De passie van Kalinka is dansen. Door middel van de dans maakt zij contact met haar innerlijk weten en vandaar uit kan zij zich verbinden met de ander. Ze beoefent reeds 15 jaar biodanza, een dans vanuit je gevoel. Ook beoefent zij de Argentijnse tango, die zij regelmatig en met veel passie danst.

Een aantal jaren geleden heeft ze de cursus tot Trancedans facilitator gevolgd en begeleidt zij groepen. De Trancedans brengt je weer in verbinding met jezelf, met je gidsen en jouw voorouders.

Samen hebben zij hun krachten gebundeld en geven met veel passie workshops die jou meenemen op een prachtige innerlijke reis.

Zie ook: Home (sjamanicsound.nl)

Binnenkort in het Bewustzijnstheater