Danielle zenboksen vierkant

Daniëlle Albersen

Zenboksen en intuitie workshop

Daniëlle Albersen is een nuchtere Twentse van 37 jaar met een passie voor Bewustzijn. Zij is Zenbokstrainer en Bewustzijnscoach.

Vanuit haar  bedrijf VanDaan Coaching ondersteunt zij sensitieve én stoere vrouwen (ook wel de hooggevoelige sensatiezoeker genoemd) bij het ontwikkelen van hun intuïtie. Omdat zij van mening is dat alle antwoorden die je zoekt alleen maar in jezelf te vinden zijn!

Vijf jaar geleden verhuisde zij na een rondreis door zuid-oost Azië en midden- en zuid Amerika vanuit Twente naar Arnhem. Daar kwam zij in aanraking met ZenBoksen. Zenboksen is een combinatie van kickboksen (yang) en yoga (yin). Inspanning en ontspanning. Eerst lekker alles eruit boksen en dan naar binnen keren. Kickboksen en yoga deed zij al langer, maar deze combinatie kende zij nog niet en vond het heerlijk!

Vorig jaar verhuisde zij naar Deventer en daar werd ZenBoksen nog niet aangeboden. Dus toen besloot zij zelf een opleiding te gaan volgen tot Zenbokstrainer. Het geven van de lessen geeft haar ontzettend veel plezier, energie en voldoening.

Zie ook https://vandaancoaching.nl/

 

Binnenkort in het Bewustzijnstheater